Kategorien
Mein Mercateo
Anmelden / Registrieren
Warenkorb
 
 

Functional Cereals and Cereal Foods


Menge:  Stück  
Produktinformationen
cover
cover
Artikel-Nr.:
     5667A-9783031056109
Hersteller:
     Springer Verlag
Herst.-Nr.:
     9783031056109
EAN/GTIN:
     9783031056109
Suchbegriffe:
allgemeine Technikbücher
allgemeine Technikbücher - englisch...
allgemeine technikbücher - englisch...
comprehensively covers the Chemistry and nutritional composition of functional cereals components, their functionality and therapeutic significance, current innovations and functional approaches in improving attributes and biofortification and quality improvement of cereal products. The different types of functional cereals and their unlimited opportunities for the production of functional foods are covered in full, including gluten-free products and all the newest cereal processing technologies. For researchers in search of a fully up-to-date look at functional cereal foods and technologies and their important place on the current market, this text provides a timely andcomprehensive overview.
Weitere Informationen:
Author:
Sneh Punia Bangar; Anil Kumar Siroha
Verlag:
Springer International Publishing
Sprache:
eng
Weitere Suchbegriffe: Cerealfunctionalcomponents; Cerealhealthbenefits; probiotics; Prebiotics, Cereals, Cereal functional components, Cereal health benefits, Probiotics, Prebiotics
Die Konditionen im Überblick1
Lieferzeit
Lagerstand
Preis
€ 149,99*
Konditionen selbst auswählen
Artikel empfehlenArtikel merken
* Preise mit Sternchen sind Nettopreise zzgl. gesetzlich gültiger MwSt.
UVP bedeutet „Unverbindliche Preisempfehlung“
Unser Angebot richtet sich ausschließlich an Unternehmen, Gewerbetreibende und Freiberufler.