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Principles of Food Sanitation


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Produktinformationen
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Artikel-Nr.:
     5667A-9783319671642
Hersteller:
     Springer Verlag
Herst.-Nr.:
     9783319671642
EAN/GTIN:
     9783319671642
Suchbegriffe:
Luft- und Raumfahrttechnik
Luft- und Raumfahrttechnik - englis...
allgemeine Technikbücher
allgemeine Technikbücher - englisch...
Now in its 6th Edition, this highly acclaimed textbook provides sanitation information needed to ensure hygienic practices and safe food for food industry personnel as well as students.  It addresses the principles related to contamination, cleaning compounds, sanitizers, cleaning equipment. It also presents specific directions for applying these concepts to attain hygienic conditions in food processing or food preparation operations. New in this edition:
Weitere Informationen:
Author:
Norman G. Marriott; M. Wes Schilling; Robert B. Gravani
Verlag:
Springer International Publishing
Sprache:
eng
Weitere Suchbegriffe: allgemeine technikbücher - englischsprachig, Chemie, Betriebslehre / Industriebetriebslehre, Industriebetriebslehre, Hygiene (Lebensmittelhygiene), Lebensmittelhygiene, Lebensmitteltechnologie, Technologie / Lebensmitteltechnologie, Luftfahrt - Luftverkehr, Biologie / Mikrobiologie, Mikrobiologie - Mikroorganismus, Nahrungsmittel
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