| |
|
| Artikel-Nr.: 5667A-9783319914992 Herst.-Nr.: 9783319914992 EAN/GTIN: 9783319914992 |
| |
|
| | |
| The book discusses recent innovation and diversification paths in agri-food, specifically the linkages among food research and innovation, production, consumption, gastronomy, and place branding as well as technology. It also focuses on EU policies and instruments in support of R&I activities in agri-food, and explores agri-food domains within the context of smart specialisation. Weitere Informationen: | | Author: | Kate?ina Ciampi Stan?ová; Alessio Cavicchi | Verlag: | Springer International Publishing | Sprache: | eng |
|
| | |
| | | |
| Weitere Suchbegriffe: Medienwissenschaftsbücher - englischsprachig, allgemeine Sozialwissenschaftsbücher - englischsprachig, bücher zu sozialwissenschaften allgemein, Agrarwissenschaft - Agrargeografie, Europa / Europäische Union, Europäische Union - EU, Lebensmittel, Lebensmitteltechnologie, Technologie / Lebensmitteltechnologie, Öffentliche Verwaltung, Verwaltung / Öffentliche Verwaltung, Politik / Politikwissenschaft, Politikwissenschaft, Politologie |
| | |
| |